Powered by Smartsupp

Vyvíjame, vyrábame a montujeme akustické panely a prvky.

30 rokov inovácií

Spoločnosť OBIFON s.r.o  pôsobí na slovenskom trhu už 30 rokov.  Spoločnosť od svojho založenia v roku 1994 priniesla celú radu nových produktov a inovácií.A pokračujeme ! Buďte pritom s nami.Našim poslaním je riešenie problémov s akustikou.

Firma Obifon, s.r.o. sa zaoberá výrobou akustických panelov a akustických doplnkov a to od roku 1997, kedy z našej výroby vyšiel prvý stropný panel. Odvtedy máme za sebou stovky úspešných realizácií a vo svojom portfóliu máme desiatky výrobkov vyvinutých podľa Vašich požiadaviek.

Na výrobu našich akustických panelov používame jedinečné nami vymyslené a navrhnuté technológie, ktoré našim zákazníkom zaručujú splnenie požadovaných parametrov do každého priestoru. Prechádzame na udržateľné produkty, ekologicky nezávadné s výnimočným designom.
Ak máte akékoľvek problémy s akustikou, ozvenou či dozvukom, neváhajte nás kontaktovať. Náš akustik je Vám k dispozícii na online alebo osobné konzultácie úplne bezplatne.

Spoločenské priestory

Výborná zrozumiteľnosť reči a hudby v kultúrnych domoch, kinách a iných spoločenských priestoroch.

Akustické poradenstvo

Poskytujeme poradenstvo ako znížiť hluk a ktorý náš produkt Vám bude najlepšie vyhovovať...

Novinky


Stropný GRID - Expression

Stropný GRID - Expression

Nepravidelná sieť vertikálnych lamiel v rôznych dĺžkach a uhloch vytvára nový expresívny výraz stropu. Proste akustický Grid - Expression.

Frézovaný panel Ekosound V cut Melody

Frézovaný panel Ekosound V cut Melody

Tancujúce dvojité linky frézované do akustického panelu Ekosound sú skvelým riešením dekorácie a akustického riešenia v jednom kroku. Tvrdý akustický filcový panel s hrúbkou 9 a 12 mm s mramorovaným povrchom vo viacerých farbách s frézovaným povrchom 


Akustické lamely Felt Line

Akustické lamely Felt Line

Akustické skladané PET lamely   rôznych veľkostí a farieb určené ako obklad stien a stropov . Vkladaju sa do hrebeňových profilov  a sú odnimateľné.


Závesný paravan Sound screen ART

Závesný paravan Sound screen ART

Princíp visiacich paravanov Soundscreen spočíva v tom, že vytvorí ľahké a praktické zvukopohltivé riešenie, ktoré je možné zavesiť na steny alebo stropy. Poskytuje účinnú absorpciu zvuku a izolačné funkcie na zlepšenie akustickej kvality priestoru.